ASCOJET TERMÉKEK

 

 

 

ASCOJET szárazjég-gyártó berendezések

 

Legyen szó szórási, hűtési, vagy szállítási igényekről, az ASCO szárazjég megoldásai minden igényt kielégítenek. További információért nyugodtan forduljanak a szakértőinkhez.

Szárazjég-gyártó berendezések áttenkintése

A30P Szárazjég gyártó gép

Ez a kompakt gép illeszkedik a legjobban a szórási és hűtési célokra gyártott szárazjég mennyiséghez.

A55P Szárazjég gyártó gép

Ez a kompakt berendezés ideális arra, hogy egy saját szárazjég termelést építsenek ki vagy kisebb termelési centrumot képezzenek.

A120P-D3 Szárazjég gyártó gép

Ez a kompakt, nagy teljesítményű, univerzális gép 5 különböző méretű szárazjeget termel.

P28-D3 Szárazjég gyártó gép

Ez a kompakt és nagy teljesítményű szárazjég pelletizer termelési kapacitása 240 kg/óra. Nagyobb mennyiség gyártására is alkalmas, emellett biztosítja a rugalmas munkát.

P450 Szárazjég gyártó gép

A P450 berendezést kifejezetten nagyobb mennyiség gyártására és kifogástalan minőségű szárazjég-pelletek gyártására fejlesztették.

P700 Szárazjég gyártó gép

Az ASCO legnagyobb teljesítményű pellet-gyártó gépét speciálisan nagy mennyiségű, kifogástalan minőségű szárazjég gyártására fejlesztették.

BP420 Szárazjég gyártó gép

Ez a csúcs modern automatizált gép 10 különböző méretű tömböt és 2 különböző nagyságú pelletet gyárt egy gombnyomással.

A700R Szárazjég-Reformer

Az A700R berendezés vastag szárazjég tömböket gyárt különböző méretekben, amelyeket szárazjég pelletté nyomnak össze.

ASCOJET szárazjég-szóró berendezések

Az ASCO különböző szárazjég-szóró berendezést kínál a lekülönbözőbb alkalmazáshoz. Hasonlóképpen, különböző fúvókák és egyéb tartozékok állnak rendelkezésre a szárazjég-fúvó berendezésekhez. Kérem, nyugodtan forduljon további információért a szakértőinkhez.

Szárazjég-szóró berendezések áttekintése

 

ASCO NANOJET

A praktikus ASCO NANOJET-Et kifejezetten a műanyagipar számára fejlesztették ki és az alacsony sűrített levegő fogyasztás ellenére erőteljes.

További információk

ASCOJET 1208

Az ASCOJET 1208 olyan ipari használatra alkalmas, ahol naponta szükséges tisztítás és ahol az egyszerű alkalmazás az elsődleges.

További információk

ASCOJET 1701

A nagy teljesítményű egytömlősrendszerű ASCOJET 1701szárazjég-szóró berendezésideális a nagy teljesítménye ésa könnyű kezelhetősége miatt.

További információk

ASCOJET 1708

Az erőteljes kéttömlős rendszerű ASCOJET Combi blaster 1708 gép a legnagyobb teljesítményt és maximális időspórolást nyújt-ideális, ha maximális termelés szükséges.

További információk

ASCOJET 2008 Combi Pro

A rendkívül erős kéttömlős rendszerű ASCOJET 2008 Combi pro berendezés 20 bar maximális teljesítményt nyújt és így csúcsminőségű használatot eredményez.

Szárazjég-tároló konténerek

 
 

AT126 Szárazjég-box

A szárazjég-box AT126 kifejezetten a szárazjég tárolására alkalmas és emellett magas szigetelési értékek is jellemzi. A felhasznált anyag ezt a stabil és könnyű boxot lökésállóvá és tartóssá teszi a gyakori felhasználás érdekében.

AT240 Szárazjég-Container

A polipropilén szárazjég tároló konténer üregeit habbal töltik fel és ez a szilikon habos tömítés gondoskodik a kiváló szigetelési értékekről.

AT440 Szárazjég-Container

A szárazjég tároló konténer polietilénből készült, amely habbal töltött üregekkel biztosítja a kiváló szigetelés értékeket.CO2 Gáz detektorok

CO2 gáz detektorokat a személyzet védelme érdekében használnak bárhol, ahol CO2 gázt vagy száraz jeget használnak zárt terekben, pl.: ha szárazjég-szórást vagy szárazjég gyártást alkalmaznak. Mivel a CO2 nehezebb, mint a levegő, így gyakran fordul elő magas CO2-koncentráció, különösen a kisebb szobákban, pincékben, ahol nincs friss levegő.

ASCO CO2 gáz detektorok biztosítják a folyamatos és automatikus CO2 koncentráció mérését a környezeti levegő és az infravörös abszorpciós mérés segítségével (NDIR). Ez az alkalmazott technika problémamentes, ellenáll a hőmérsékletváltozásnak vagy a hideg levegő áramlatnak. A CO2 gáz detektorokat nagyon egyszerűen lehet telepíteni és nem szükséges karbantartás a megbízható mérési technológia elérése érdekében. Ez egy komplett elektronikus rendszer tehát nincsenek mechanikus alkatrészei. Az összes alkatrész beépített állapotban található egy cseppálló dobozban. Az érzékelő össze van kötve egy 5 m-es standard kábellel, amit rövidíteni vagy akár bővíteni is lehet szükség esetén.

IV SP/MA CO2 Gáz detektor 

Lehetséges jelfogó érintkező a figyelmeztető lámpára vagy ventilátorra…

4-20mA output, pl.: a távjelző kimeneti jele

CO2 Gáz szenzor IV SP/MA típusú detektorhoz

Beleértve az 5 m-es érzékelő kábelt, ami az érzékelő és a szenzor közötti kapcsolatot biztosítja.

Speciális termékek

Mi mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat ügyfeleink számára, és egyedileg fejlesszünk ki termékeket különleges kérésekre. Gyakran az ilyen fejlesztések utat találnak az ügyfelek által kínált standard termékválasztékban, amely segítségével az ügyfelek fejlesztési költségeken tudnak spórolni. Kérjük, forduljon hozzánk az egyéni igények és ötletek esetén is!

Az alábbiakban felsorolunk néhány példát az ilyen egyedi fejlesztésekre:

Extra széles nyílású lapos fúvóka

A Karlsruhe-ban található kutató intézet központi tanszéke alkalmazza. Ott a lapos fúvókát rendszeresen használják az acél berendezések fertőtlenítésére, különösön ott, ahol nagynyomású prést működtetnek. Így akár a kereszt-szennyeződéseket is el lehet kerülni.

Hosszú fúvóka

Speciálisan hosszú fúvóka a repülőtér fényszóróinak tisztításához.

Extra hosszú szögletes fúvóka

Ez az extra hosszú szögletes fúvóka ideális a nehezen elérhető felszínek tisztítására és szinte ugyanazt a teljesítményt lehet vele elérni, mint standard kerek fúvókával.

Tisztítófej

A speciálisan kifejlesztett tisztítófej a kokillák és tárolók tisztítására alkalmas, de ugyanúgy alkalmazható normál standard pisztolyként is. 

Szögletes fúvóka

Ezt a szögletes fúvókát (90°) gyakran használják az élelmiszeriparban sütők tisztítására.

Speciális pisztoly

Speciális pisztoly két különböző szögű fúvókával (45° und 90°) nagyon keskeny és szögletes terek tisztítására; a fúvókát minden irányba lehet forgatni.