3M Csiszolástechnika

 

3M Csiszolástechnika – Gyorsabban megy a munka!

A 3M csiszolóanyaggyártóként kezdte meg működését, és több mint 100 éve a terület meghatározó, innovatív szereplője. Csiszolóanyagaival 90 éve támogatja az autóipart, de jelen van többek között a fémmegmunkálás, illetve a közlekedés és szállítás piacán is.

3M Magyarország csiszolástechnika termékei kiváló megoldás darabolás, hegesztési varrat eltávolítás, mattítás, tisztítás esetén is.

3M Csiszolóanyag Márkák:

3M™ Cubitron™ 

3M™ Cubitron™ csiszolóanyagok precíziósan megmunkált szemcséinek köszönhetően gyorsabban és tartósabban csiszolnak kevesebb hő termelése mellet, mint más hagyományos csiszolóanyagok.

Csiszolóanyagok sarokcsiszoláshoz: vágókorongok és tisztítókorongok - Fíbertárcsák - Csiszolóanyagok

3M™ Scotch-Brite™ 

3M™ Scotch-Brite™ termékcsalád a felületkezelés ideális eszköze. Az állandó minőség az egyedülálló szárszerkezetben rejlik. A nyitott hálós megoldásnak köszönhetően a munkadarab kevésbé melegszik, ellenállóbb az eltömődéssel szemben és csökkenti a selejt képződését és az állásidőt.  

Tárcsák sarokcsiszoláshoz - felületkezelő korongok

3M™ Hookit™ 

3M™ Hookit™ rugalmas szivacsos csiszolókorong kiválóan ötvözi a rugalmasan beágyazott alumínium-oxid szemcsét a szivacsos hátoldallal. Sokoldalúságát igazolja, hogy szárazon kitűnő porelszívó képességgel rendelkezik, vizes használat esetén pedig pontos vízadagolást biztosít.

Rugalmas Szivacsos Csiszolókorongok - Tépőzáras csiszolórendszer: csiszolókorong, csiszolórendszer, csiszolótárcsa

3M™ Trizact™ 

3M™ Trizact™ rendezett felületű csiszolóanyagának köszönhetően precíz végmegmunkáló eszköz, legyen szó nagy keménységű ötvözetekről vagy nem vastartalmú fémekről, a vágás és csiszolás során is kitűnő minőséget és egységes felületet kapunk.

Csiszlószalagok - rendezett felületű csiszolóanyagok

3M™ Roloc™ 

3M™ Roloc™ gyorsváltó rendszer lehetővé teszi a gyors és könnyed szerszámcserét egyéb eszközök igénybevétele nélkül. A csiszolórendszer tárcsáival hatékonyan lehet elvégezni az anyagleválasztást, csiszolást, sorjázást és finiselést a termelékeny munkavégzés érdekében.

Csiszolórendszer - csiszolóvászon korong - felületkezelő korong - tisztítótárcsa

3M™ Csiszolószalagok

3M™ csiszolószalagok bármilyen vas és egyéb fémtartalmú anyagok megmunkálásához alkalmasak. A folyamatos technólógiai fejlesztések következményeként hosszabb életartammal rendelkeznek, gyorsabb csiszolást eredményeznek, könnyítik a finiselést, pontosítják a végmegmunkálási folyamatot.

3M™ Cubitron™ - 3M™ Trizact™ - 3M™ Scotch-Brite™ 

Letölthető dokumentumok

Csiszolóanyag promóció

Csiszolástechnika katalógus

Felkeltették a 3M termékek az érdeklődését? További információt talál az alábbi aloldalakon!

Szívesen nyújtunk segítséget, felmerülő kérdések esetén!