3M Munkavédelem

 

3M Munkavédelem – Fő a biztonság!

A 3M tudja, milyen kihívást jelent biztonságos munkaeszközökkel ellátni a különböző területeken dolgozó munkavállalókat. A munkavédelem területén megalkotott innovatív eszközeik, úgy mint: légzésvédők, védőszemüvegek, hallásvédők és fültokok biztosítják a szabályos és eredményes munkavégzést.

Termékkategóriák:

Légzésvédelem

A légzés a legalapvetőbb életfunkciók egyike, így védelme semmilyen szempontból sem lehet kompromisszum tárgya. A veszélyes anyagokkal szennyezett területen dolgozók számára különösen fontos a precíz, megbízható védelem. A 3M széles választékot kínál ipari szűrt- és nyomólevegős légzésvédőkből, termékeiknél a megalkuvás nélküli minőség mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a komfortérzet és egyszerű használat elemei is.

Félálarcok - Teljesálarcok - Légzésvédő rendszerek - Szürtlevegős rendszerek - Nyomólevegős rendszerek - Szürt- és nyomólevegős légzésvédők - Szűrőbetétek

Hallásvédelem

Hallásunk védelme hosszútávú befektetés. A biztonságos munkakörnyezet és a termelékenység szempontjából létfontosságú komfortérzet jelentik a védelem alappilléreit. A 3M füldugók és fültokok széles választékával biztosítja a megfelelő mértékű zajcsökkentést, a legkritikusabb területeken is. 3M™ Peltor™ headsetek első osztályú kommunikációs megoldásokat kínálnak, nemcsak biztonságossá, hatékonyabbá, élvezhetőbbé is teszik a munkanapot.

Füldugók - Fültokok - Kommunikációs headsetek

Fej- és arcvédelem

Fej- és arcvédelem területén a 3M kiemelkedő technológiai újításokat ért el. A díjnyertes könnyűsúlyú kialakításnak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni az egész napos, kényelmes viselhetőségért, a biztonság rovására.

Ipari védősisakok - Beépíthető védőszemüvegek - Arcvédelem - Fejrészrendszer - Fejrész kombinációk

Látásvédelem

A látásvédelem az a terület, ahol a funkciónak, ergonómiának és biztonságnak egymással harmonizálva, a legmagasabb minőségi szinten kell együtt állnia. A 3M védőszemüvegek széles választéka minden munkahelyi veszélyforrás „sürgető“ kérdésére választ adnak.

Prémium védőszemüvegek - Komfort védőszemüvegek - Classic védőszemüvegek

Hegesztési védőeszközök

A hegesztés egy speciális, nagy szakértelmet igénylő munkafolyamat, így a védőeszközöket is magas szakértelemmel kell megtervezni és kivitelezni. A 3M védőpajzsok kielégítik a szakma különleges kívánalmait, a sugárzás-, hő- és szikravédelem mellett nagy hangsúlyt fektet a kompatibilitásra és kényelemre is.

Hegesztőpajzsok - Automatikusan sötétedő kazetták - Légzőrendszerek hegesztéshez - Hallásvédelem hegesztőknek

Letölthető dokumentumok

Légzésvédők

Védőszemüvegek

Hallásvédelem

Fültokok

Szemvédelem

Felkeltették a 3M termékek az érdeklődését? További információt talál az alábbi aloldalakon!

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésre!