atlas logo    

ATLAS - the shoe company 

 

 

Egészségesebben dolgozni – Érezni az innovációt

Vállalatunk 2021-ben bővítette kínálatát az iparág-specifikus biztonsági lábbelik vezető gyártója, az ATLAS cég cipőivel. Az általuk gyártott, több mint 500 különböző biztonsági lábbelikkel ipari ügyfeleink teljes sávszélességét kiszolgáljuk. Egy autókonszern a hegesztéstől és a fémfeldolgozástól kezdve a szerelésen és a logisztikán keresztül egészen az irodák területéig teljesen különböző követelményeket támaszt a biztonsági lábbelikkel szemben, melyeket így mi mind lefedjük. 

 

Biztonságos fellépés a munkában 110 éve

Az ATLAS az 1910-es évi cégalapítás óta kiváló minőségű és innovatív biztonsági cipőket gyárt. A Dortmund-wickedei székhelyű cég már ötödik generáció óta, tulajdonos által vezetett családi vállalkozás évente 2,6 millió pár lábbelit gyárt. Naponta kereken 13 000 pár lábbelit értékesít. Nemzetközi szinten tevékenykedő vállalatként az ATLAS több, mint 1450 munkatárssal 5 országban az innovatív biztonsági lábbelik piacvezető gyártója. Valamennyi ATLAS biztonsági lábbeli minőségi munka, és pontosan a vevő igényeire van szabva. Válogatott anyagokkal, precíz megmunkálással és a legnagyobb megbízhatósággal olyan termékeket gyártanak, amelyek még holnap is lelkesedést váltanak ki a munkavállalókból. 

 

Szenvedéllyel a minőségért

Az ATLAS cégnél nem csupán a legjobb, speciális anyagok kizárólagos felhasználása jelenti a minőséget, hanem azok tökéletes feldolgozása is. Termékeinket a marhabőrtől a kész lábbeliig teljes mértékben saját maguk állítják elő. Ismerik nyersanyagaik eredetét és kiváló minőségét, és ezeket kézműves ügyességgel és a legmodernebb technológiák támogatásával illesztik össze. A lábbelik megfelelnek számos európai szabványnak, mint például lábujjvédelem, energia-elnyelő képesség a zárt sarokrészen, antisztatikus talprész kialakítás, talpátszúrás elleni védelem, hő és láng elleni védelem, elektrosztatikus feltöltődés elleni védelem.  A különböző talprendszer koncepciók segítik a viselőjét a mozgás minden fázisában, különböző minőségű talajokon és változó időjárási körülmények között. A 3 különböző vastagságú és kialakítású, exkluzív ERGO-MED talpbetét kényelmet nyújt viselőjének, optimálisan igazodik a lábhoz és kitűnő tompítást és egyenlő súlyelosztást biztosít. 

 

Letapogató technológia

Szkennelje be lábát az ATLAS alkalmazással és határozza meg a pontos cipőméretet és bőséget. Minden láb különböző és egyedi követelményeket támaszt a biztonsági lábbeli illeszkedésével szemben. A szkenner bármikor és bárhol pixel pontosságú precizitással határozza meg a megfelelő lábbelit.