atlas logo

TECHNOLÓGIÁK

DINAMIKUS KLÍMASZABÁLYOZÁS clima-stream® koncepció által

Az ATLAS® clima-stream® generációja növeli a légáteresztő hatást, kiegyenlíti a nedvességet a cipő belsejében és optimálisan igazodik a környezeti hőmérséklethez. A kiváló minőségű, légáteresztő felső bőr, a könnyű bélésanyagok és a Klíma Komfort® talpbetét használata teremti meg ezt az összetéveszthetetlen kényelmet. 

AKTÍV PÁRATARTALOM SZABÁLYOZÁS aktív-X bélés által

Az aktív-X funkcionális bélés szabályozza a páratartalmat és gondoskodik a cipők gyors kiszára- dásáról. Bőrbarát , kopásálló és jó légáteresztő képessége révén kellemes viseletet biztosít. Ráa- dásul az Oekon Tex® 100 szabvány szerint bevizsgálva. 

FÉMMENTES ÁTSZÚRÁS ELLENI VÉDELEM XP® Jövőtechnológia által

XP® átszúrásmentes technológiával kínál az Atlas® egy innovatív talprendszert. Az XP® közbetét teljesen fémmentes és ezáltal extrém könnyű. A rugalmas anyagszerkezet optimalizálja a talp csa- varodását. Gyakorlatban ez azt jelenti: váratlanul egyenletlen terepre lépve tartós és stabil lépésbiz- tonságot nyújt. Ezáltal aktívan csökkenti a láb kicsavarodásának esélyét. Az átszúrásmentes közbe- tét teljesíti az EN ISO 20345 S1P és S3 előírásokat. 

EGÉSZSÉGESEBB MUNKAVÉGZÉS A megfelelő ütéscsillapító hatással

Az ATLAS® új, 3D ütéscsillapító rendszere érezhetően kíméletes és kifáradásmentes járást tesz
lehetővé. Ennek a kiváló járási kényelemnek alapját három alapvető összetevő képezi: 

NYOMÁSCSÖKKENTŐ TALPBETÉT
ÜTÉSCSILLAPÍTÓ, KÉNYELMES KÖZTALP
DINAMIKUS TALPRENDSZER

ALU-TEC® TECHNOLÓGIA A KÖNNYEDSÈG

Az ATLAS® alu-tec modelljei a biztonsági lábbelik között különösen könnyűnek számítanak. A könnyű alumínium orrmerevítőnek köszönhetően a lábbeli súlypontja áthelyeződik a láb középső részére. Ez segít a botlásból eredő balesetek elkerülésében. Az alumínium termikusan semleges viselkedése megakadályozza a hőhídak keletkezését a lábbeli belsejében. 

EGÉSZSÉGESEBB MUNKAVÉGZÉS

Élvezze fejlesztéseink eredményét

ESD - ELECTRO STATIC DISCHARGE elektrosztatikus töltöttség

Minden olyan terület számára, ahol elektrosztatikusan veszélyeztetett építőelemekkel dolgoznak, az ATLAS® modern ESD biztonsági lábbelik kollekcióját kínálja. Aki csúcstechnológiás termékek- kel dolgozik, annak speciális felszerelésre van szüksége, amely a termékeket is védi. Ezek a spe- ciális modellek antisztatikusak az 1 x 105 és <108 ohm közötti tartományban (max. 100 mega- ohm). Így megakadályozzák viselőjük elektrosztatikus feltöltődését és védik a nagyon érzékeny elektronikus alkatrészeket és berendezéseket. 

KÍVÁLÓ MINŐSÉGŰ FELSŐRÉSZ CORDURA®-Technológia által

A CORDURA® felsőrész egy csúcstechnológiás nylonszálból készült anyag, amely biztosítja a felhasználás legszigorúbb követelményeit. A CORDURA® rendkívül robusztus, lélegző és könnyű szövet ami tökéletes az új FLASH sorozathoz. Az anyag tisztítható, könnyen kezelhetö és tartó- san stabil. 

GORE-TEX ALL-SEASONS KIVÁLÓ VÉDELEM MINDEN ÉVSZAKBAN

A magas fizikai követelményeket támasztó munkás hétköznapokon és extrém megterhelések ese- tén a megfelelő lábbeli fontos szerepet játszik. A hideg elleni megfelelő védelem, a vízállóság és a légáteresztő képesség hatékonyan ellensúlyozzák az olyan befolyásokat, mint a hideg és a külső, valamint a belül keletkező nedvesség. Ez segít megőrizni a lábbeli viselőjének teljesítőképességét és minimális szintre csökkenti a betegség miatti kieséseket. 

ATLAS® VÀLASZTHATÓ CIPŐSZÉLESSÉG RENDSZER W10, W12, W13, W14

Minden ATLAS® munkavédelmi lábbeli W10 szabvány szélességben készül. Ezen kívül rendel- kezésre áll Mehrweiten-rendszerünk, amelyben egyedi lábformákra kínálunk Önnek megfelelő szélességű cipőket. 

ERGO-MED® TALPBETÉTEK Pihenés az Ön lábainak

Mostantól a futás és a séta egy valós wellnes érzés lesz. Wellnes-Gefühl: Ezek az exluzív ERGO- MED® betétek kényelmet nyújtanak az Ön lábainak. A hosszirányú boltozat támasz 3 különböző vastagságban-ezáltal optimálisan igazodik a lábhoz, hogy minél kellemesebb viselet legyen.
Az érzékeny fájdalmas pontoknál kitűnő tompítást és egyenlő súlyelosztást biztosít. Kiváló minőségű ERGO- MED talpbetétek az ATLAS munkavédelmi cipőihez az EN ISO 20345 szabvány szerint tanúsítva.
Kényelem amit ön érez: lépésről, lépésre. 

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésre!