atlas logo

TALP TECHNOLÓGIÁK

RUGALMAS RECÉZÉS

A számos reakcióképes RUGALMAS RECÉZÉS elősegíti a természetes legördülést és elren- dezésével tökéletes csúszásgátló hatást és tartást biztosít. 

DYNAMIC PLATES

A talp elülső részén elhelyezett új DYNAMIC PLATES tökéletesen továbbítják az előrehaladás energiáját. Itt az elrende- zés meghatározó szerepet játszik. 

INNOFLEX LINE

Az INNOFLEX LINE felveszi a maradék erőket, és a mozgás útján célirányosan leve- zeti ezeket előre, a talp optimális pontjára. 

CLOUDZONE

Az ütközési erőket és az erős lökéseket a fellépés fázisában egy nagy teljesítményű rendszer – a CLOUDZONE – abszorbeálja és legyengíti annak érdekében, hogy a lábbeli viselője a nap végén ugyanannyi energiával rendelkezzen, mint reggel. Az extra elrendezésű profilok támasztást adnak, és jó lépésbiztonságot kölcsönöznek a lábbeli viselője számára. Így teljesen az előrehaladásra összpontosíthat és a lehető legcsekélyebb erőt kell a boka stabilizálására fordítania. 

CROSS ZONE

A talp újszerű recézése elősegíti az anatómiailag helyes legördülő mozgást a fellépés és a láb talajról való megemelésének szakaszában. 

GRIP-SEGMENTS

A kopásálló lamellák biztos tartást garantál- nak havas, jeges, iszapos vagy laza altalajokon. Extrém csúszásgátló és egyidejűleg öntisztító. 

XR-PLATES

A szegmensekre osztott profilblokkok kiváló tartást biztosítanak nedves felületeken. Az alagút formájú recézés optimálisan elvezeti a felületi vizet a profilblokkoktól, és így szárazon tartja a fellépő felületet. 

COMFORT ZONE

Nagy teljesítményű ütéscsillapító sarokrész az erőteljes ellökéshez annak érdekében, hogy a lábbeli viselője ugyanannyi energiával rendelkezzen, mint kezdetben is. Az extra elrendezésű profilblokkok feltétlen tartás biztosítanak minden altalajon. 

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésre!