fbpx

Bosch Rexroth 

 

Globális partnerként a Bosch Rexroth világszerte csúcstechnológiával és egyedülálló iparági tapasztalattal támogatja a gép- és berendezésgyártókat. A világon több mint 32 300 munkatárs dolgozik testreszabott, biztonságos és hatékony alkalmazások fejlesztésén. Innovációik rendszerek széles választékát kínálják a gépgyártók és felhasználók számára, melyek elősegítik például a klímakárosító széndioxid-kibocsátás csökkentését és ezzel párhuzamosan a termelékenység növekedését. Technológiákon átívelő automatizálási megoldásaik a hagyományos mérnöki szaktudásnak köszönhetően leegyszerűsítik a folyamatokat. 

 

A vállalat budapesti központú, az egész ország területét behálózó értékesítési hálózattal rendelkezik. Győrben, Debrecenben és Pécsett területi képviseleti irodákat tart fenn. Mérnökkereskedőiknek, kiterjedt rendszerintegrátori hálózatuknak és disztribúciós, valamint szervizpartnereiknek köszönhetően a folyamatosan változó lokális vevői igényekre rugalmasan és egyedülálló iparági tapasztalattal reagálnak. 

 

Fő tevékenységek: ipari és mobil hidraulika, lineáris mozgatás- és szereléstechnika, villamos hajtások és vezérlések területén elemek értékesítése; hidraulikus és automatizálási rendszerek gyártása, tápegységgyártás, szerviztevékenység, oktatóközpont.