GEDORE szerszámok a minőség jegyében

A Famex Tools Kft. büszke arra, hogy a GEDORE hivatalos partnereként forgalmazza a világ egyik legelismertebb prémium szerszámmárkáját. A GEDORE termékei, amelyek több mint 100 éves tapasztalatra és innovációra épülnek, kiváló minőségükkel és megbízhatóságukkal támogatják ügyfeleink munkáját az ipar és a kereskedelem különböző területein.

 

GEDORE vállalatról

A GEDORE a világ egyik vezető partnere a prémium szerszámok terén. A németországi központú családi cég 1919 óta gyárt kiváló minőségű szerszámokat, speciális szerszámokat és testre szabott megoldásokat az ipar és a kereskedelem sokoldalú, biztonságos és professzionális felhasználásához. Márka, amely az egész világon ismert, hogy nagyon különleges minőséget, innovációt, teljesítményt, megbízhatóságot és kiváló szolgáltatást képvisel.

Egy univerzális, átfogó kínálatot nyújtanak csúcsminőségű szerszámokból, speciális szerszámokból áll, az ipar és a kereskedelem által megkívánt változatos, biztonságos és professzionális felhasználásra. A termékek a bevált GEDORE minőséget képviselik, amely esetenként a DIN-t is meghaladja. Minden egyes GEDORE szerszám minden egyes részletére a legnagyobb figyelmet fordítják: képzett személyzet, intelligens konstrukció, első osztályú anyagok és modern gyártási módszerek. A GEDORE minőségi ígéret 100 éves kovácsolási technológián alapul. A márka termékcsaládjaival a legmagasabb elvárásokat támasztjuk munkánkkal szemben. Átfogó választéka funkcionalitása, könnyű kezelhetősége és tartóssága miatt vonz. A GEDORE minőségi vállalása által alátámasztott szigorú termékszabványok jelentik azt a közös pontot, amely a teljes szerszámválasztékon végighalad.

Fedezze fel Európa egyik legszélesebb szerszámkínálatát. A termékportfólió tartalmazza többek között a szerszámkészleteket, racsnis kulcsokat, ütőszerszámokat, nyomatékszerszámokat, csavarhúzókat, fogókat és kalapácsokat. Ezen kívül a GEDORE speciális megoldásokat is kínál, mint például a testre szabott forgácsoló szerszámok és az ipari nyomatékmérő eszközök.

 

GEDORE filozófiája

A GEDORE cég folyamatosan újít és fejleszt, hogy megfeleljen a modern ipari követelményeknek. Például a GEDORE által gyártott nyomatékszerszámok pontosak és megbízhatóak, lehetővé téve a precíziós munkát az autóiparban és más iparágakban. Emellett a GEDORE a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, így a termékei hosszú élettartamúak és környezetbarát módon készülnek. Több, mint 2300 alkalmazottat foglalkoztatnak világszerte, és termékei több mint 70 országban elérhetőek. A vállalat számos díjat nyert már el, mint például a Red Dot Design Award és az Eisen Innovation Award, melyek igazolják a termékeik magas minőségét és innovációját​.

A GEDORE filozófiája szerint a minőség a szenvedélyből fakad, és ez a szemlélet hatja át a cég minden tevékenységét. A vállalat célja, hogy hosszú távú, megbízható partnere legyen az ipari és kereskedelmi szektoroknak, biztosítva számukra a legmagasabb színvonalú szerszámokat és szolgáltatásokat.

Keressen minket bizalommal!