GEDORE termékek a minőség jegyében

A GEDORE a világ egyik vezető partnere a prémium szerszámok terén. A németországi központú családi cég 1919 óta gyárt kiváló minőségű szerszámokat, speciális szerszámokat és testre szabott megoldásokat az ipar és a kereskedelem sokoldalú, biztonságos és professzionális felhasználásához. Márka, amely az egész világon ismert, hogy nagyon különleges minőséget, innovációt, teljesítményt, megbízhatóságot és kiváló szolgáltatást képvisel.

A GEDORE egy univerzális, átfogó kínálat csúcsminőségű szerszámokból, speciális szerszámokból áll, az ipar és a kereskedelem által megkívánt változatos, biztonságos és professzionális felhasználásra. A termékek a bevált GEDORE minőséget képviselik, amely esetenként a DIN-t is meghaladja. Minden egyes GEDORE szerszám minden egyes részletére a legnagyobb figyelmet fordítják: képzett személyzet, intelligens konstrukció, első osztályú anyagok és modern gyártási módszerek. A GEDORE minőségi ígéret 100 éves kovácsolási technológián alapul.

A GEDORE márka termékcsaládjaival a legmagasabb elvárásokat támasztjuk munkánkkal szemben. Átfogó választéka funkcionalitása, könnyű kezelhetősége és tartóssága miatt vonz. A GEDORE minőségi vállalása által alátámasztott szigorú termékszabványok jelentik azt a közös pontot, amely a teljes szerszámválasztékon végighalad.

Keressen minket bizalommal!