fbpx

Parker megoldások a Famex Tools Kft. szolgáltatásai között

Büszkén tölt el minket, hogy 2019 áprilisától a Parker partnerei lettünk. A Parker csatlakozásnak köszönhetően prémium hidraulika berendezésekkel, pneumatika rendszerekkel, tömlő és csatlakozó technikával, szűrő és tisztítótechnikával szélesedett szolgáltatási körünk. Rendelkezésre állunk Parker szivattyúk, szelepek, munkahengerek és tömítéstechnika területén is.

Parker cégről röviden

A Parker több, mint 100 éves múlttal rendelkező globális nagyvállalat. A pneumatikus és hidraulikus rendszerek gyártásával sikeressé vált vállalkozás, ma már mindenhol felfedezhető, ami mozog. A hajtás-és mozgásvezérlés területeit felöleli a repülőipartól, az épület infrastruktúrán át, az orvostudomány fejlesztését, tiszta víz és élelmiszerek biztosítását, az ipari alkalmazásokig, mint például folyadékvezérlő rendszerek, tömítéstechnika, szűrési rendszerek. 

Parker, disztribúciós hálózat

A Parker csoport ipari területen egyedülállónak számító globális disztribúciós hálózattal rendelkezik. Világszerte 13.000 helyszínen biztosítja hogy a vásárlóit a helyi partnerek, a saját anyanyelvükön szolgálják ki.   

Keressen minket személyre szabott ajánlatkéréssel!