fbpx

Parker Munkahengerek

 

A Parker az ipari berendezések alkalmazására szolgáló hidraulikus hengerek és hajtóművek vezető globális gyártója.  A Parker hengerek évről-évre, több millió cikluson át bizonyították a problémamentes működésüket beigazolva ezáltal, hogy a legmegbízhatóbb és leginkább költséghatékony hengereket kínálják, minimális karbantartási műveletek mellett, amik elérhetőek a piacon. A munkahengerek bebizonyították, hogy használatukkal előnyre lehet szert tenni a termelékenység növelésében és az alacsonyabb műküdési költségek szinten tartásában. 

Munkahenger és hajtómű fajták:

Elektromos lineáris hajtóművek

A Parker a lineáris hajtóművek  széles választékát kínálja pneumatikus, elektromos és hidraulikus rendszerek számára. Ezek a hajtóművek az építési típusok széles választékában megtalálhatóak, kezdve a kompakt, könnyű teherbírású alumínium levegő hajtóművektők, a motoros elektromos hajtóművekig és a nagy teljesítményű hidraulikus kialakításokig.

Elektromos munkahengerek

A Parker lineáris  hengerek széles választékát kínálja pneumatikus, elektromos és hidraulikus rendszerek számára. Ezek a hengerek az építési típusok széles választékában megtalálhatóak, kezdve a kompakt, könnyű teherbírású alumínium levegő hajtóművektők, a motoros elektromos hajtóművekig és a nagy teljesítményű hidraulikus kialakításokig.

Pneumatikus munkahengerek

A Parker pneumatikus hengerei, pneumatikus alkatrészei és készletei páratlan megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak, kiváló minőségű, korrózióálló anyagból készülnek, és a lehető legszélesebb választékban érhetőek el, méretet, átmérőt és ütésállóságot tekintve. A stílusok közé tartoznak a standard és kompakt levegőhengerek, az alumínium hengerek, a vezetőhengerek, az ISO pneumatikus hengerek, az alacsony profilú pneumatikus hengerek, a rúd pneumatikus hengerek és a rozsdamentes acél levegőhengerek.

Hidraulikus hengerek

A Parker motorolajszűrői maximális teljesítményt nyújtanak különböző olaj rendszerekben, eltávolítják a szennyeződéseket, javítják az olajáramlást és kiváló kopásvédelmet biztosítanak. Alkalmasak dízelmotor, hajtómű, turbina, ipari és hidraulikus alkalmazásokhoz olyan megterhelő környezetben, mint például acél- és papírgyárak, valamint vasúti és tengeri alkalmazási terület.

Pneumatikus forgó hajtóművek

A Parker teljes pneumatikus forgóhajtóműveinek és alkatrészeinek sorát számos ipari, kutatási és fejlesztési, laboratóriumi, gyártási és minőség ellenőrzési területen használják, amelyek mindegyike forgó mozgást igényel. Ezek a pneumatikus hajtóművek minden terhelésre alkalmasak, és bármilyen irányban felszerelhetők és működtethetők. A Parker hatékony hajtóművei és alkatrészei az ismétlődő feladatok automatizálásával növelik a termelékenységet.

 

Hidraulikus forgó hajtóművek

A Parker hidraulikus hajtóművek kompakt egységek, amelyek kis helyeken nagyon nagy nyomatékot eredményezhetnek hidraulikus nyomás alkalmazásával. Ezeket a nagy hatásfokú hajtóműveket és alkatrészeket pontosan és könnyen lehet szabályozni. A hidraulikus forgóműveink és alkatrészeink sikeresnek bizonyultak, jól zárt házzal, amely a legsúlyosabb körülmények között is ellenáll a nagy üzemi nyomásnak.

Letölthető dokumentumok

Parker HMI/HMD hidraulikus henger katalógus

Parker 2A szériás pneumatikus munkahengerek

Parker 3L szériás munkahengerek

Parker ipari munkahengerek

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésre!