fbpx

Parker Szivattyúk

 

A Parker széles választékkal rendelkezik energiahatékony hidraulikus szivattyúkból és ezeket helyettesítő dugattyús, rögzített lapátos és rögzített fogaskerekes változatokból. A széles körű alkalmazási területekre tervezett Parker szivattyúk elektronikus és számítógépes vezérlőkkel is kaphatóak és mint minden Parker terméket, ezeket a szivattyúkat is a legjobb anyagokból, szigorú minőségellenőrzés mellett készítik. 

Szivattyú kategóriák:

Hidraulikus szivattyúk

Kivételes funkcionalitást és tartósságot nyújtva a Parker hidraulikus szivattyúinak széles sora ideális teljesítményt nyújt még a legigényesebb ipari és mobil alkalmazásokban is. A Parker átfogó vonala tartalmazza, a fogaskerekes, a dugattyús és a forgólapátos szivattyúkat, a "gold cup" hidrosztatikus sebességváltó szivattyúit, az áramlási elosztókat és az erősítőket.

Dugattyús szivattyúk

A Parker mind a fix, mind a változó szivattyú típusok széles választékát kínálja, amik az inline és a legjobb tengelytechnológiák felhasználásával készülnek és számos alkalmazásási területen alkalmazhatóak, mint például az építési, tengeri, bányászati ​​és olaj- és gázipari iparágakban.  

Dugattyús szivattyú technológa magában foglalja a nyitott és zárt áramkörű (hidrosztatikus) szivattyúkat a különböző folyadéktípus alkalmazásokhoz, beleértve a standard hidraulikaolajat, a vízglikolt, a foszfát-észtert és a biológiailag lebontható anyagot. A Parker dugattyús szivattyúk megbízható teljesítményt, pontosságot és szilárd kialakításokat kínálnak. 

Fogaskerekes szivattyúk

A Parker magas és alacsony sebességű szivattyúi 1700 Nm nyomatékig biztosítanak széles választékot, 1/2 fordulat/perctől, 13 000 fordulat/perc sebességig. A teljes méretválasztékot kínálnak fogaskerekes, forgólapátos és dugattyús típusú működési beállításokhoz. 

Rögzített és változó lökettérfogatú motorok állnak rendelkezésre. A Parker hidraulikus motorjai kiváló teljesítményt nyújtanak, nagy hatékonysággal, valódi kopásállósággal és hosszabb élettartammal.

 

Forgólapátos szivattyúk

Kivételes funkcionalitást és tartósságot nyújtva a Parker hidraulikus szivattyúinak széles sora ideális teljesítményt nyújt még a legigényesebb ipari és mobil alkalmazásokban is. A Parker átfogó vonala a fogaskerék-szivattyúkat, a dugattyú- és a lapátszivattyúkat, a "gold cup" hidrosztatikus sebességváltó szivattyúit és az áramlási elosztókat és az erősítőket tartalmazza.

 

Letölthető dokumentumok

Parker dugattyús szivattyúk

Parker dugattyús szivattyúk

Parker hidraulika szivattyúk

Parker hidraulika szivattyúk

Parker fogaskerekes szivattyúk 500-as széria

Parker fogaskerekes szivattyúk

Parker fogaskerekes szivattyúk 600-as széria

Parker fogaskerekes szivattyúk

Parker dugattyús szivattyú

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésre!