fbpx

Parker Szűréstechnika

 

A szűréstechnológiát a világ egyik legnehezebb és leghozzáférhetetlenebb környezeti körülményei között kell alkalmazni, mivel a szűrőket a világ legkülönbözőbb piacain használják, mint például az erdészet, bányászat, tengeri és megújuló energiaforrások. Éppen ezért a biztonság és a környezettudatosság a legalapvetőbb tulajdonság, ami alapján ezek a termékek készülnek.

Az ipari világ nehézgépekre és összetetten működő gépekre és ipari berendezésekre épül. Az olyan piacokon, mint az energiatermelés, az erdészet, a bányászat és az építőipari berendezések, a leállás ideje a jövedelmezőség ellensége. A Parker biztosítja a szükséges információkat és elemzéseket, beleértve az egyedi műszaki, képzési és konfigurációs eszközökkel kapcsolatos információkat, amelyek lehetővé teszik a költséghatékony, megelőző karbantartást és a nyereséges, folyamatos gyártást.

Szűrő fajták:

Sűrített levegő szűrők

A Parker sűrített levegő szűrői olyan szennyeződéseket szűrnek ki, mint például a rozsda, a vízkő, a kompresszorolaj és a sűrített gázokból származó víz. A széles anyagválaszték a finite-standard UNI-CAST koaleszterektől és a magas hőmérsékletű koalesztereken át, az ömlesztett folyadék, a részecske, az olajgőz eltávolításra alkalmas szűrőkig terjed. 

Hidraulikus szűrők

A Parker Aerospace hidraulikus szűrő kínálatában kompakt, hordozható tisztítási és automatikus vákuum dehidrátor-rendszereket sorakoztat fel, amik szűkös helyszíni körülmények mellett is alkalmazhatók. A szűrőket kiegészítik olyan kiegészítőkkel, mint például a rendszernyomás, a rendszer-visszatérés, a szivattyúház és/vagy a rendszer-töltővonal-szűrők integrálására szolgáló gyűjtőcsövek.

Légi üzemanyagszűrő

A Parker Aerospace üzemanyagszűrő választéka olyan szűrőket tartalmaz, amik alkalmasak az előkevert vagy a szemcsés üzemanyag és az olajszennyező anyagok eltávolítására, továbbá a víz, a szennyeződések és a dízel- és sugárhajtóműből származó egyéb anyagok vagy részecskék kiszűrésére. A szűrők patron-, kéziszerszám- és hasonló formátumban kaphatók.

Motorolajszűrők

A Parker motorolajszűrői maximális teljesítményt nyújtanak különböző olaj rendszerekben, eltávolítják a szennyeződéseket, javítják az olajáramlást és kiváló kopásvédelmet biztosítanak. Alkalmasak dízelmotor, hajtómű, turbina, ipari és hidraulikus alkalmazásokhoz olyan megterhelő környezetben, mint például acél- és papírgyárak, valamint vasúti és tengeri alkalmazási terület.

Redőszűrő

A Parker redőszűrőit állandó kialakítás, alacsony ellenállás, teljes mélységű porterhelés és hosszabb élettartam jellemzi az optimális teljesítmény érdekében.

 

Merev cellás szűrők

A Parker kiterjedt felületű merev cellás szűrői megengedik a nagy felülelet és mélység arányt a szűrőn belül, ezáltal alkalmasak különböző kereskedelmi és ipari felhasználásra.

Földgázszűrők

A Parker sürített földgázszűrőit (CNG) úgy tervezték, hogy megvédjék a kritikus motorelemeket, mint például az üzemanyag-befecskendezőket és a szabályzókat a CNG-üzemanyag-rendszerej szennyeződéseitől. A 95% -os (10. fokozat) vagy 99,97% -os (6. fokozat) koaleszcens hatékonyságot kínál, a robusztus könnyűszerkezet, az eloxált ház és a nagyméretű tárolókapacitás kombinálának köszönhetően, CNG kereskedelmi és személygépkocsikban is használják őket.

 

Levegőszűrők

A Parker légszűrő kínálata biztosítja a megfelelő berendezések működését, megakadályozva a levegőben lévő szennyeződések bejutását az égéstérbe. Úgy tervezték, hogy megfeleljenek vagy meghaladják az eredeti berendezések teljesítményét, használatuk többek között a kereskedelmi teherautók és buszok, ipari-, mezőgazdasági-, építési-, tengeri-, bányászati-, olaj- és gázipari ágazatokban is alkalmazható legyen.

Szűrőpatronok

A Parker patronszűrői kiváló részecske eltávolítást biztosítanak, csökkentve a kompresszor elszennyeződését és a mosások közötti intervallum meghosszabbítását. Az alacsony kezdeti és üzemi nyomásesés növeli a turbinák teljesítményét és/vagy növeli az üzemanyag-hatékonyságot. Ezek úgy vannak kialakítva, hogy számos új és áttervezett rendszerhez illeszkedjenek keresztáramú, felfelé áramló és osztott áramlású konfigurációk esetén is.

Hűtőfolyadék szűrő

A Parker hűtőfolyadék-szűrő kínálata eltávolítja a motor hűtőrendszereiből származó szennyeződéseket, és vegyszereket ad a hűtőfolyadékokhoz abból a célból, hogy pótolja az idővel elvesztett fontos védőszereket. Ideális alkalmazási területe a nagy teherbírású, országúti teherautók és buszok.

Fülkeszűrők

A Parker fülkeszűrőit úgy tervezték, hogy eltávolítsák a levegőből származó káros szennyeződéseket, mielőtt a felhasználó belépnéa jármű fülkéjéba. A helytakarékos kialakításuk ideális a nagy teherbírású tehergépjárművek és személygépkocsik számára.

Letölthető dokumentumok

Parker hidraulika szűrési megoldások

Ipari szűréstechnika

Hidraulika- és olajszűrő termékek

Nehézipari szűréstechnika

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésre!