fbpx

Parker Szerelvények, csatlakozók

 

A Parker páratlan választékát kínálja a fittingeknek, melyeket a legkülönbözőbb anyagokból állít elő, hogy megfeleljen a hidraulikus, pneumatikus, ipari, műszeres vagy mobil alkalmazások igényeinek. Csatlakoztatjuk Önt a nagyobb termelékenységhez, a megnövekedett hatékonysághoz és a legújabb technológiához a szivárgásmentes kapcsolatokon keresztül.

Fittingek, csatlakozók:

Hidraulikus szerelvények

A Parker hidraulikus tömlőszerelvényeinek széles választéka megfelel a mai alkalmazási követelményeknek, valamint a legkorszerűbb biztonsági és minőségi követelményeknek. Szerelvényeink kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a megfelelő tömlőtípusokhoz, hogy kiváló élettartamot és szivárgásmentes működést biztosítsanak.

Csőszerelvények

A Parker számos csőszerelvénye szivárgásmentes és biztonságos kapcsolatot biztosít, amelyek megfelelnek az ipari, műszeres, hidraulikus, pneumatikus és mobil alkalmazások igényeinek. A méretek, anyagok és konfigurációk széles skáláján állnak rendelkezésre a különböző alkalmazási és felszerelési igények kielégítésére.

Ipari szerelvények

Az ipari alkalmazáshoz minőségi szerelvények szükségesek, amelyek megfelelnek a szabályozási szabványoknak, és felülmúlják az elvárásait. A Parker a különféle tömítő módszerekkel ellátott szerelvényekkel számos kihívásnak felel meg, annak érdekében, hogy megfeleljen a vevők igényeinek.

Tömlőszerelvények

Válasszon a Parker hidraulikus és ipari szerelvényeiből, amelyek széles üzemi nyomástartománnyal rendelkeznek, optimális felületet biztosítanak extrém környezetben, tartós élettartamot és nagy teljesítményű átviteli képességet garantálnak. Ezek az ipari és hidraulikus szerelvények számos méretben, konfigurációban, anyagban és csatlakozási típusban kaphatóak. 

Pneumatikus szerelvények

Csatlakozó megoldások pneumatikus alkalmazásokhoz. Termékeink széles választékát kínáljuk a tömlő gyorscsatlakozóktól, az áramlásszabályozó szelepeken át, tartozékokig.

 

Gyorscsatlakozó szerelvények

A folyadékelosztó hálózatok létrehozásakor a csövek és a fittingek csatlakozásának legösztönösebb, leggyorsabb és leghatékonyabb módja, ha a gyorscsatlakozókat alkalmazzuk. 

Hollandi anya nélküli csőszerelvények

A Parker számos opcióval rendelkezik a hollandi anya nélküli csőszerelvényekből, hogy megfeleljen a különböző kormányzati előírásoknak és követelményenek, miközben kiváló tömítőképességet biztosít az alkalmazás során. A Ferulok, az Intru-Lok, az EO és az EO2 szerelvények maximalizálja a szivárgásmentes teljesítményt és a hidraulikus csatlakozások élettartamát.

 

Kompressziós szerelvények

Az ipari levegőtől a folyadékátvitelig a Parker széles választékát kínálja a kompressziós szerelvényeknek, melyek megfelelnek az igényeknek. Válasszon a különféle csövek számára tervezett számos csatlakozás közül, anélkül, hogy szükség lenne cső előkészítésére, peremezésre vagy forrasztásra.

Tömíthető szerelvények

A Parker olyan fémfelületű tömítő szerelvényeket is kínál, amelyek a legigényesebb alkalmazásokhoz készültek, mint például rendkívül nagy tisztaságú készülékek. Ezek a szerelvények nagyfokú illeszkedést biztosítanak a fém a fémhez kapcsolatnál, hogy megbízható vákuum-pozitív nyomást biztosítsanak. Kompakt méretük és nyomon követhetőségük ideális a félvezető gyártáshoz.

 

Csővezeték szerelvények

A Parker csőszerelvényei széles méretben, anyagban és konfigurációban kaphatók. Úgy tervezték, hogy szivárgásmentes csatlakozást biztosítson a folyamat, a teljesítmény, a műszer és az általános ipari alkalmazások számára, az ipari előírásoknak megfelelően készülnek.

Gyorscsatlakozók

A Parker a világ legnagyobb gyorscsatlakozó gyártója, amely leválasztó kapcsolók és tartozékokat kínál, amelyek számtalan alkalmazásban alkalmasak széles körben elterjedt piacokon, ahol a tömlőket és a folyadékvezetékeket csatlakoztatják és leválasztják.

Pneumatikus csatlakozók

A Parker a legszélesebb körű pneumatikus gyorscsatlakozásokat kínálja, beleértve az összes szabványos iparági profilt és a piaci releváns helyettesítőket. A sárgaréz, acél és műanyag anyag opciók széles szál- és tömlővégcsatlakozásokkal állnak rendelkezésre.

Hidraulikus csatlakozók

A Parker mindennel rendelkezik az általános célú ipari felhasználáshoz használatos, szabványos golyós leválasztó csatlakozóktól, a nagyteherbírású menetes csatlakozókig, nagy nyomású, nagy impulzusú alkalmazásokhoz. Méretek: 3mm és 10 cm között, és a legszélesebb körű anyagok, szelepstílusok, nyomásértékek és végportok állnak rendelkezésre.

Pioneer gyorscsatlakozók és adapterek

A Pioneer mezőgazdasági gyorscsatlakozói és adapterei a „Gazdák választása“. A Pioneer az adapter stílusok széles választékát kínálja, valamint az OEM kifutott termékeinek a pótlását.

Roppantott szerelvények

A Parker Parkrimp tömlőegységei No-Skive tömlőből és szerelvényekből állnak, melyek tartósan csatlakoznak bármilyen Parkrimp présgéphez. Az egyrészes szerelvények csatlakoztathatók számos alacsony, közepes és magas nyomású No-Skive tömlőhöz is. A Parker kínál acél, sárgaréz és rozsdamentes acél szerelvényeket, 5 mm-7,6 cm között, korrozióálló bevonattal, ami megfelel a SAE előírásoknak. Mindegyik összeilleszthető a könnyű használatú Parkrimp rendszerrel és roppantó géppel. A No-Skive tömlő, Parker Parkrimp csatlakozóval összeszerelve gyorsan és költséghatékonyan helyettesíti a gyári tömlőszerelvényeket.

Letölthető dokumentumok

Parker ipari csőszerelvények

Parker hidraulikus csatlakozók

Parker csatlakozók

BCH/SX tömlők és fittingek

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésre!