Szivárgáskeresés - Profi ultrahangos szivárgásvizsgálóval

 

 

A sűrített levegő az egyik legdrágább energiahordozási forma, mivel jelentős energiabefektetés szükséges annak előállításához!

Több tanulmány szerint az összes befektetett energia mintegy 15-20 %-a megtakarítható lenne egy tökéletesen tömített sűrített levegős rendszer esetében.

Tapasztalataink alapján azonban, már egy pár éves hálózatnál vagy termelőberendezésnél is jelentős levegőszivárgások lehetnek.

Profi ultrahangos szivárgásvizsgáló

Professzionális levegő-szivárgásvizsgáló műszerek segítségével, integrálásával a megelőző karbantartási stratégiába jelentős energiamegtakarítás és költségcsökkentés érhető el. Nyomás alatti rendszerek esetén a szivárgási ponton kilépő levegő, gáz ultrahangot generál. A szivárgáskeresők speciális ultrahang szenzorai detektálják ezt a hangtartományt. A Sonaphone típus esetén a műszer képes megbecsülni a szivárgási veszteséget és ezáltal a szivárgási költséget is, ami jegyzőkönyvben, képekkel kiegészítve dokumentálható.

A FAMEX-TOOLS Kft. elhivatott és tapasztalt kollégákkal vállalja, hogy a sűrített levegős hálózatokon és termelőberendezéseken azok működése közben elvégzi a műszeres vizsgálatot! A vizsgálat befejezése után a feltárt hibákról fényképes jegyzőkönyvet készítünk, amit a Megrendelő részére átadunk!

Minden igényt kielégítő komplex szolgáltatásunk esetén a feltárt hibák javítását is vállaljuk egy kiegészítő árajánlatban!